Search found 4 matches

by sawozny
Mon Feb 20, 2017 10:07 am
Forum: Cura Type A
Topic: Cura on Ubuntu 16.04 LTS - Stuck on splash screen
Replies: 1
Views: 474

Cura on Ubuntu 16.04 LTS - Stuck on splash screen

So, I installed the Cura 1.4.1 found in https://bitbucket.org/typeamachines/cura/downloads/cura_1.4.1-debian_amd64.deb with "sudo dpkg -i ./Downloads/cura_1.4.1-debian_amd64.deb" followed by "sudo apt-get install -f" to fix any dependencies. Then I click on the Ubuntu Button / BF...
by sawozny
Mon Feb 20, 2017 9:38 am
Forum: Series 1
Topic: Heated bed connector
Replies: 4
Views: 934

Re: Heated bed connector

Hey, slightly off topic-ish, but I recently detached my Series1 Pro's floor plate to give it and the frame a thorough cleaning while I'm between phases on my project (I use hairspray for bed adhesion; works great, but gets EVERYWHERE). Anyway, I tried to be careful as it doesn't fully detach without...
by sawozny
Sat Mar 12, 2016 10:33 am
Forum: Series 1
Topic: Timelapse not working
Replies: 3
Views: 1006

Re: Timelapse not working

Thank very much, abray. It didn't appear to work, initially, but when I tried again the next day, the time lapse worked just fine. The print head is in the way in most images, but it's still pretty cool looking. Thanks to Matthew at TAM as well. :)

Scott
by sawozny
Sat Feb 27, 2016 7:15 am
Forum: Series 1
Topic: Timelapse not working
Replies: 3
Views: 1006

Timelapse not working

Just got started with my new S1 Pro and while prints are coming off well, I'd really like to see what the timelapse videos look like for my project. A few months ago, a user mentioned in passing in a thread that had turned into thread-zilla, that they were unable to get the timelapse feature to work...

Go to advanced search